PEŞƏKAR OFİSİANT KURSU

11:40
Categories:

                                        (Müddət 2 ay)

  Vəzifə  və cavabdehliklər:

• Servis öncəsi ilkin hazırlıqlar çalışmasının həyata keçirilməsi.

• Tabelikdə olan və rəhbər heyət arasında işgüzar əlaqələrin yaradılması. 

• Ofisiant köməkçilərinin iş və vəzifə bölgüsünün ədalətli şəkildə təşkil olunması.

• Ofisiant köməkçilərinin geyimlərinin və şəxsi gigiyenalarının yoxlanılması.

• Ofisiant köməkçilərinin iş və vəzifələrini əksiksiz, doğru və vaxtında yerinə yetirmələrinin nəzarətdə saxlanılması.

• Restoran ləvazimatlarının servisə hazırlanması

• Servis ərazilərinin təmizliyinə riayət etmək.

• İstifadə edilən bütün ləvazimatların təmizliyinə və sazlığına diqqətin yetirilməsi.

• Servis əsnasında istifadə olunacaq ləvazimatların öncədən təmin olunması.

• Masada olması gərəkən ləvazimatların

 hazırlanması.

• Qonaqların istək və şikayətləri ilə yaxından maraqlanmaq.

• Restoran ləvazimatlarının düzgün istifadə olunmasına və qorunmasına xüsusi diqqətin yetirilməsi.

• Qonaqlara restoranın standartlarına və onların xüsusi istəklərinə uyğun servisin təşkil olunması.

• Qonaqların Restoranda unutduqları əşyaların rəhbər heyətə çatdırılması.

• Qonaqlarla uyğunsuz dialoqlara girməkdən yayınmaq.

• Qonaqlara, iş yeri və özü ilə bağlı şəxsi sualları cavablandırmaqdan yayınmaq.